Theoriecursus Rotterdam

Woon je in omgeving van Rotterdam en wil je slagen voor je CBR theorie-examen? Neem een theoriecursus in Rotterdam! 

Bij ons is het mogelijk om 100% te slagen voor het theorie-examen, dankzij onze gemakkelijke theoriecursus!

Wanneer slaag je voor het theorie-examen?
Je slaagt voor het examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over de wetten/ verkeersregels en verkeersinzicht/ risico’s goed beantwoordt.

Voorbereiding theorie-examen
De voorbereiding duurt een gehele middag. Deze middag wordt ingevuld met het uitleggen en het oefenen van de CBR theorie. Onze medewerkers proberen dit op een fijne en unieke wijze met jou te behandelen. Met deze lesmethode willen wij ervoor zorgen dat jij je theoriecertificaat in 1 keer haalt!

Wij geven theoriecursus voor auto en motor bijna in heel Nederland! Bij ons is het mogelijk om 100% te slagen voor het theorie-examen, dankzij onze gemakkelijke theoriecursus. Met onze theorie cursus slaag je dezelfde dag voor je auto of motor theorie-examen! Wij zorgen ervoor dat je gaat slaagt door onze unieke methode. Dit allemaal binnen 24 uur!

Het enige wat je hoeft te doen hiervoor is je in te schrijven voor onze theoriecursus. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen wij contact met jou opnemen om een datum vast te leggen waarop jij de cursus kunt volgen, na de cursus zullen wij jou nog dezelfde dag naar een CBR examen locatie begeleiden waar je succesvol het theorie examen zal afleggen. Mocht je het om wat voor reden dan ook niet slagen voor het theorie-examen, dan kan je kiezen voor een garantiepakket waarin je gratis onbeperkt cursus mag volgen en drie keer examen kan doen.

Je kunt dus tijdig geattendeerd worden tijdens onze theoriecursussen op eventuele problemen die zich voor kunnen doen tijdens het CBR theorie examen. Kortom je maakt de grootste kans voor je theorie examen te slagen door bij ons theorie cursussen te nemen. Theoriecursus in Rotterdam? Neem dan een theoriecursus in Rotterdam of Dordrecht. Meld je aan voor een theoriecursus en scoor Altijd Voldoende!

In de volgende steden kun je bij ons theorielessen volgen: Rotterdam en Dordrecht.

Meld je aan en slaag binnen 24 uur voor je theorie-examen, dankzij onze gemakkelijke theoriecursus.

auto theoriecursus dordrecht