Theoriecursus

Theoriecursus met 100% slagingskans bij AltijdVoldoende. Door onze unieke lesmethode, het herhalen en het aanleren van ezelsbruggetjes is onze theoriecursus ideaal voor iedereen.

Wij geven theoriecursus in Rotterdam en Dordrecht in 1 dag voor auto en motor theorie-examen van CBR.

We bereiden je voor op het theorie-examen aan de hand van examen vragen die je op het examen kan krijgen. Tijdens de cursus behandelen we de vragen één voor één en vervolgens geven we je hier uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt. Het examen uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Over al deze 3 onderdelen zullen vragen worden behandeld. Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt.

Met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je auto en/of motor theoriecertificaat in 1 dag haalt! Wij doen ons uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen!

De hele middag word jij op een grappige en unieke manier voorbereid op je theorie examen. Dus heb jij moeite met het behalen van je theorie examen of wil je zo snel mogelijk slagen? Meld je nu aan bij AltijdVoldoende.nl en slaag vandaag nog voor je CBR theorie-examen!

Vereiste voor de theorie examen: Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort).

Wij werken samen met Rijschool Theorievoldoende.

auto motor theoriecursus